Öne Çıkan Kapaklar

FACEBBOOK İSPANYOLCA OLDU

Facebook dil ayaları bazen kendi kendine değişebiliyor. Bilmediiniz bir dilde facebook kullanmak can sıkıcı bir durum olabiliyor. Benimde is...

25 Temmuz 2013 Perşembe

Fatih Sultan Mehmet Kapak Sözleri

fatih sultan mehmet kapak resimleri

Fatih Sultan Mehmet buna benzer birçok kapak söz söylemiştir. Bu onlardan yalnızca biridir. Facebook kapak sözlerini kullanmak istersiniz, sağ tıklayıp farklı kaydedin. En güzel kapak resimleri ile sizleri buluşturmaya devam edeceğiz.

24 Temmuz 2013 Çarşamba

En komik kapak resimleri 1



En güzel kapak resimlerini sizlerle buluşturmaya devam ediyoruz. Uzun süredir yani bir on gündür falan memleketteydim. İsviçre'den dayımlar gelmişti onları ziyarete gittim. O yüzden yeni kapak resimleri yükleyemedim. Çünkü köyde internet yoktu. Neyse bu iki komik resim ile başlayalım şimdilik.  Bakalım beğenecek misiniz? Beğenip beğenmediğiniz anlayabilmem için yorum yazarsanız sevinirim. Daha fazla facebook kapak resmi için sitemizde biraz dolaşmanız yeterli olacaktır. Umarım aradığınız resmi bulursunuz.  İyi günler dilerim. 

10 Temmuz 2013 Çarşamba

Hoşgeldin Ya Şehri Ramazan

ramazan fotoğrafları
11 ay bekledikten sonra Ramazan geldi. Ramazanın bereketiyle cennete hazırlanmanın vakti geldi.
Resulullah (s.a.v) şöyle buyuruyor : “Cennet dört kişinin özlemini çeker, ….biri de ramazan ayında oruç tutandır.”

Şu sıcak günlerin oruç tutmak ne kadar zor olsa da sevabını, karşılığını Allah'ın vereceğini bilmek insana huzur veriyor. 

Resulullah (s.a.v): “Kim ramazan ayını oruç tutar ve haramlardan sakınırsa, Allah onun geçmiş günahlarını affeder.”

Fenerbahçe kapak resimleri 2



Bu resimlere benden fenerbahçeli arkadaşlar gelsin. Fenerbahçe kapak resimleri 2 yazımızda iki tane güzel kapak resmi paylaştık.  Fenerbahçe ile ilgili son haberler iyi değil. Avrupa maçlarına gidemeyeceği söyleniyor. Destek için bu resimleri kapak fotoğrafınız yapabilirsiniz. İyi günler dileriz.
Aradan iki sene geçti artık fenerbahce avrupa gidebilecek. Bakalım yeterli başarıyı gösterebilecek mi? İyi şanslar diliyoruz. Umarım ülke puanına katkısı olur.

9 Temmuz 2013 Salı

Gönülden düşün insan

Gönülden düşen insanlar unutulmaya mahkumdur. Daha fazla yazılı kapak resmi için sağ taraftaki kategoriyi kullanın.

İnsan sevdiğini bırakmaz

İnsan sevdiğini bırakmazmış sevmek insanı bırakırmış. Ben cümleden pek bir şey anlamadım ama anlayıp beğenip kapak fotoğrafı olarak kullanma isteyecek olanlar vardır. Sağ tıklayıp kaydedebilirsiniz.

Kafa dağıtmaya gittim

Tatil döneminin gelmesi sebebiyle kafa dağıtmaya gidenler bu kapak resmini kullanabilir.

Hadisli kapak fotoğrafı

Seven sevdiğine sevdiğini söylesin. Hz. Muhammed (s.a.v)

Peygamberimizin güzel sözlerinde derlemeler ( sözlerinin hepsi güzel zaten ) yapmaya devam edeceğiz. Ramazan  olması sebebiyle maneviyat biraz arttı.

8 Temmuz 2013 Pazartesi

Necati Şaşmaz Kapak Resimleri



Öncelikle kpss sınavından dolayı uzun zamandır yeni kapak resimleri yükleyemiyor. Bu yüzden özür dilerim.
Neyse artık daha sık görüşeceğiz. Neceti Şaşmaz, namı değer Polat Alemdar kapak resimleri ile başlıyoruz. Bu resimlere kurtlar vadisi hayranlarına gelsin. Geçen gördüm onuncu yılıymış. Demek ki hala seyredenler var.

Popüler Kapak Resimleri