Öne Çıkan Kapaklar

FACEBBOOK İSPANYOLCA OLDU

Facebook dil ayaları bazen kendi kendine değişebiliyor. Bilmediiniz bir dilde facebook kullanmak can sıkıcı bir durum olabiliyor. Benimde is...

30 Mayıs 2015 Cumartesi

Dini Kapak Resmi - imanlı ölmek

Allah herkese imanlı ölmeyi nasip etsin. Şu dünyadaki en önemli , bizi ahirette kurtaracak olan şey imanimiz değil midir?
Bu dini kapak resmini instagram uygulamasında Bilgi Köşkü isimli sayfada buldum. Resmin orijinalini görmek isterseniz diye linkini de paylaşıyorum.
https://instagram.com/p/3RtgeaTLwf/


Osmanlı Arması - Recep Tayyip Erdoğan

Bu kapak resmi de Recep Tayyip Erdoğan hayranları için gelsin. Ak Partililer Erdoğan'ı liderlerin lideri olarak görüyor.
Bildiğiniz gibi başbakan Erdoğan artık görevine Cumhurbaşkanı olarak devam ediyor. Türkiye Cumhuriyet tarihindeki en önemli liderlerden biri Erdoğan' dır. Bu siyasi kapak resminde Erdoğan ve Osmanlı arması var. Başarılı bir çalışma olmuş.
15 temmuz da darbe kalkışması oldu. Burada liderimiz Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısı ile milyonlar sokağa döküldü. VE bu hain darbe girişimini durdurdu.

2015 Galatasaray Şampiyon

Galatasaray bu 2015 yılında da şampiyon olarak dört yıldız takmaya hak kazandı. Galatasaray kapak resimleri kategorisine bu resmi eklemek gerekiyordu artık. Çünkü Galatasaraylılar dördüncü yıldızı kazanmanın haklı gururunu yaşıyorlardı. Bunu facebook kapağını değiştirerek kutlamak isteyen takipcilerimiz için böyle bir resim hazırladık.
Nerdesiniz Galatasaray lılar. Takim şampiyon oldu. 4 yıldız kapak resmi arayan yok mu? 

27 Mayıs 2015 Çarşamba

Galatasaray 4 Yıldız Kapak Resmi

Galatasaray spor kulübü bu sezon da şampiyon oldu. 2014-2015 sezonu lider tamamladı ve 20 kez şampiyonluğa ulaşmış oldu. Her beş şampiyonlukta bir yıldız veriliyor. Dolayısıyla 4 yıldız sahibi olan ilk takım oldu. 
Galatasaray dört yıldızlı face kapak resmini paylaşın ve fenerli arkadaşlarınızı kıskandırın.

19 Mayıs 2015 Salı

BMW Araba Kapak Resmi

Arabası olan çoğu kişinin hayalidir BMW marka bir arabaya binmek. Bu hayalinizi facebook zaman tuneline yansıtmak istiyorsanız bu araba kapak fotoğrafı tam size göre. Hemen indir ve profilinde yayınla. En güzel kapak resimlerini bu sitede bulabilirsiniz. Çünkü sizin için özenle seçiyoruz.
BMW hastasıyız dede...

18 Mayıs 2015 Pazartesi

Fatih Sözlü Kapak

Fatih Sultan Mehmet Hanın düşmanlarına korku salan muhteşem sözünün kullanıldığı bir sözlü kapak resmi yayınlıyoruz. Fatih Osmanlı padişahları içinde belki de en önemlisidir. İstanbul' un fethinde atını denize sürdüğü an resmedilmiş. Gemileri karadan yürüten deha padişahımızı rahmetle anıyoruz.

2015 Gül Kurusu Kapak Face


Güzel çiçek resimleriyle hazırlanmış kapak fotoğrafı arıyorsanız bu güller tavsiye edebileceğimiz resimdir.
Gül kurusu kapağında üç adet gül bulunuyor. Özellikle bayan takipçilerimiz bu paylaşımı beğeneceklerdir. Çok hoş bir fotoğrafçılık tekniği kullanılmış. 

Aşk - Paylaşacak Birini Bulursan Güzel


Şimdi de aşık kalplere hitap eden bir kapak fotoğrafı yükleyelim. Tüm hayatını paylaşabileceğin birini bulunca yaşamak daha güzel olur. Aşk ve sevgi kapakları arıyorsan doğru yerdesin. 

16 Mayıs 2015 Cumartesi

Dini Kapak - Allah Yeter

Paylaşımlarımıza dini kapak resimleriyle devam edelim. Şimdi Kuran' dan bir ayet paylaşıyorum. Sarı zemin üzerine yazılmış bu ayet çok hoş duruyor. Sizde arkadaşlarınıza bir mesaj vermek istiyorsanız facebook zaman tünelinde bu güzel kapak resmini paylaşın. Haydi iyi geceler. Bana Allah Yeter...

Beşiktaş arması - Face Kapak

Evet sıradaki kapak resmimiz benden tüm Beşiktaş taraftarlarına gelsin. Resmin sağ tarafında Beşiktaş armaları var. Sol kısımda ise Sevdamız Armaya yazıyor.

15 Mayıs 2015 Cuma

Kapak Resmi Sitesi

Uzun zamandır siteye sizin için yeni facebook kapak resimleri yükleyemedim. Biraz ilgi alanım değişmişti. Biraz da iş değişikliğim yüzünden yoğundum. O yüzden siteyi biraz ihmal ettim. Arada bir yeniden yeni kapaklar bulup siteye yüklemeyi düşünüyorum. Hatta sayfanın altındaki yorum kısmına isteğinizi yazarsanız kendim yapmaya çalışırım. 

Kapak resmi ararken şu siteye rastladım. Gerçekten güzel bir site yapmış arkadaş. İsteyenler linke tıklayarak yüzlerce kapak fotoğrafına ulaşabilir. 
http://www.kapakresimleri.org

Popüler Kapak Resimleri