Öne Çıkan Kapaklar

FACEBBOOK İSPANYOLCA OLDU

Facebook dil ayaları bazen kendi kendine değişebiliyor. Bilmediiniz bir dilde facebook kullanmak can sıkıcı bir durum olabiliyor. Benimde is...

11 Mayıs 2013 Cumartesi

facebook kapak boyutu

Facebook kapak boyutu: 850 px - 315 px 
face zaman tüneli kapak boyutu

Bu boyutlardan daha küçük veya daha büyük bir kapak resmi kullanırsanız. Otomatik olarak boyut verilecektir. Boyut olarak çok fazla fark varsa resim deformasyona uğrayabilir. 
Kendinize uygun bir facebook kapak fotoğrafını sitemizde bulabilirsiniz. Bunun için biraz sitemizde dolaşmanız yeterli olacaktır. Bol bol zaman tüneli resimleri bulmak mümkündür. Eğer bu sitede bulamazsanız facebook kapak resimleri bulunan birçok site bulunmaktadır. O siteleri ziyaret edebilirsiniz. Google görsellerde aramakta faydalı olabilir. Bizde sitemizdeki birçok resmi oradan bulup yüklüyoruz. Bazende özel istek olursa yapıyoruz. Bunun için yorumlara yazmanız yeterli. İstediğiniz bir yazıyı, güzel sözü, mevlana sözlerini yorumlara yazarsanız en kısa zamanda kapak resmi haline getirip paylaşabiliriz. 

Bazı kişiler kapakları ile profil resimleri arasında güzel bir uyum sağlayarak güzel bir görüntü oluşturuyor. Yaratıcı fikirler buluyorlar. Tam olarak anlatamadım galiba şöyle bir resim daha açıklayıcı olacak. 
yaratıcı kapak fotoğrafı

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Popüler Kapak Resimleri