Öne Çıkan Kapaklar

FACEBBOOK İSPANYOLCA OLDU

Facebook dil ayaları bazen kendi kendine değişebiliyor. Bilmediiniz bir dilde facebook kullanmak can sıkıcı bir durum olabiliyor. Benimde is...

9 Şubat 2016 Salı

Sonbahar sabrediyor kapak

Facebook kapak sitesinden süper ötesi manyak bir kanvas tablo daha... Sonbahar manzaralarını çok severim. Kahverengi yapraklı ağaçların arasında ağır ağır akan tertemiz bir nehirde mavi beyaz bir kayık duruyor. Şimdi sevdiğim kız ile beraber bu mavi kayıkta vakit geçirmek isterdim. Çok romantik bir ortam olurdu.
4 parçalı kanvas tablo benim evime çok yakışır. Sonbahar mevsiminde Bu tabloyu kullanabilirim. Kış geldiğinde ise bu tabloların yerine daha farklı tablolar düşünüyorum. Dekoratif amaçlı bu tablolar eve farklı bir hava katıyor.
Kapak resmi olarak daha önce sitemizde paylaştığımız şu resmi de tercih edebilirsiniz. Nedense sitemizde en çok ziyaret edilen sayfa bu sabrediyor resmini paylaştığımız sayfa.

1 yorum:

  1. A new gaming facility to be built at Harrah's Las Vegas
    The newly built hotel will 먹튀 검증 업체 순위 open on Wednesday, November 바카라사이트주소 1, and will be the second 룰렛사이트 in Las 스포츠 배팅 Vegas,” said a spokesperson for the casino operator Harrah's 안전한바카라사이트 Las Vegas.

    YanıtlaSil

Popüler Kapak Resimleri