Öne Çıkan Kapaklar

FACEBBOOK İSPANYOLCA OLDU

Facebook dil ayaları bazen kendi kendine değişebiliyor. Bilmediiniz bir dilde facebook kullanmak can sıkıcı bir durum olabiliyor. Benimde is...

14 Nisan 2013 Pazar

Facebook kapak resimleri 2

Sizde benim gibi sosyal ağ bağımlısı biriyseniz facebook kapak resimleri arıyorsunuzdur. Facebook zaman tüneli ile beraber gelen bu özellik sayesinde profilinize kapak fotoğrafları koyabiliyoruz. Bu resimler zaman zaman o an ki ruh halimizi yansıtacak resimler olabiliyor. Buraya yerleştireceğimiz resimleri bulmak için en sık kullanılan yöntem google görsellerde aramak oluyor. Bu sitede bunun için yapılmış. Şimdi sitedeki bazı kategorileri tanıtacağım. Sağ taraftaki kategorilerden sizde güzel kapak resimlerine ulaşabilirsiniz. 
 Mesela profilinize ilginç resimler koymak isterseniz böyle bir resim tercih edebilirsiniz. Ya da yan taraftan ilginç facebook kapak bağlantısına tıklayarak daha farklı resimleri görebilirsiniz.

Ben genellikle böyle güzel manzara resimlerini kullanıyorum. İnsanın için açan bu kapak resimleri çok hoşuma gidiyor.


Bazı ziyaretçilerimiz de ünlü futbolcu resimlerinden kapak fotoğrafı yapmak istiyor. Onlar içinde Cristiano Ronaldo ve Messi gibi dünya yıldızlarının kaliteli kapak resimlerini siteye yüklüyoruz. Futbolcu kapak resimleri kategorisinden daha fazla futbolcunun fotoğraflarına ulaşmak mümkün oluyor.


Bazende böyle anlamlı resimler olmasını istiyoruz.


 Ben böyle şirin bebekleri sevdiğim için sitede onlara da yer veriyorum - ki şirin olmayan bebek olamaz- Daha fazla bebek kapak resimleri için bağlantıya tıklayın.

 Anlamlı yazıların ve özlü sözlerin olduğu böyle güzel kapaklarda bazen işe yarıyor. Masaj gideceği yere ulaşıyor. Yani taş kime değiyorsa onlar kendini biliyor. İyi oluyor yani.

Trabzon , Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray kapak resimleri fanatik taraftarlar tarafından en çok aranan face resimleri arasında.

 Mevlana kapak sözleri arayanlar daha fazla yazılı kapak resimleri için yandaki mevlana kategorisine girmeli.


Aşk temalı kapak resimlerinin de sitemizde önemli bir yeri var. Düzenli olarak yenilediğimiz ve daha fazla resim eklediğimiz kategorilerden biri.


Son olarak araba tutkunları için hazırlamış olduğumuz otomobil kapak resimleri var.
Daha burada örneğini vermediğimiz birçok face kapak resimleri için sitemizde biraz dolaşmanız gerekecek. Arada bir uğrayın resimlere yorum falan yapın ki bizde daha fazla resim yükleyelim. Ayrıca bu sitede bulamadığınız eklenmesini istediğiniz kategoriler varsa ya da özel bir isteğiniz varsa - şu resmin üstünde şu yazı yazsın gibi - yardımcı olmaya çalışırız. İyi günler dileriz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Popüler Kapak Resimleri